DOLAR
44,6555
EURO
52,4124
ALTIN
6.844,24
BIST
14.073,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Çok Bulutlu
12°C
Trabzon
12°C
Çok Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
10°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
10°C
Pazar Hafif Yağmurlu
11°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
12°C
Reklam
Reklam

Trabzonspor, Fatih Tekke ile iç sahada coşuyor

Trabzonspor, Fatih Tekke ile iç sahada coşuyor
REKLAM ALANI
26.10.2025 19:17 | Son Güncellenme: 26.10.2025 21:18
A+
A-

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında sahasında ikas Eyüpspor’u 2-0 mağlup ederek 131 hafta sonra art arda 4 maç kazanan Trabzonspor, teknik direktörü Fatih Tekke yönetiminde iç sahada özellikle bu sezon başarılı bir grafik ortaya koyuyor.

Süper Lig’de geride kalan 10 haftada 23 puanla 2. sırada yer alarak zirve yarışını sürdüren bordo-mavililer, iç sahada bu sezon yenilgi görmezken 4 galibiyet, 2 beraberlik ile 14 puan toplamayı başararak ligde bu alanda en iyi takımların başında geldi.

Trabzonspor, iç sahada 2,33 gibi yüksek bir puan ortalamasıyla maçlarını oynadı.

Karadeniz ekibi, sahasında Kocaelispor ve Hesap.com. Antalyaspor’u 1-0, Zecorner Kayserispor’u 4-0, ikas Eyüpspor’u 2-0 yenerken Gaziantep FK ve Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı.

Sahasında 10 gol atan bordo-mavililer, kalesinde sadece 2 gol gördü.

Tekke yönetimindeki iç saha maçları

Trabzonspor, Papara Park’ta teknik direktör Fatih Tekke yönetiminde geçen sezon ve bu sezon olmak üzere toplam 11 lig karşılaşmasına çıktı.

Bordo-mavililer, bu karşılaşmalarda 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşayarak rakiplerine sadece 1 kez 3 puan verdi.

Son 11 maçta iç sahadaki tek yenilgi Galatasaray’a

Trabzonspor, teknik direktör Fatih Tekke ile sahasındaki tek yenilgisini Galatasaray’a karşı yaşadı.

Bordo-mavililer, geçen sezonun 35. haftasında ligi şampiyon olarak bitiren sarı-kırmızılı takım karşısında 2-0’lık yenilgi ile sahasından ayrılmıştı.

Trabzonspor, 10 Mayıs’ta oynanan bu karşılaşmanın ardından 169 günlük sürede iç sahada mağlubiyet yaşamadı.

İç saha galibiyetleriyle kupada finale yükseldi

Trabzonspor, Fatih Tekke yönetiminde geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası’nda sahasında aldığı sonuçlarla final oynadı.

Sipay Bodrum FK ile oynanan çeyrek final karşılaşmasını uzatma bölümünde attığı golle 3-2 kazanarak yarı finale yükselen bordo-mavililer, yarı finalde de Göztepe’yi 2-0 yenerek finale yükselmişti.

Trabzonspor finalde ise Galatasaray’a Gaziantep’te oynanan karşılaşmada 3-0 mağlup olarak kupayı elde edememişti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.