DOLAR
44,6555
EURO
52,4124
ALTIN
6.844,24
BIST
14.073,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Çok Bulutlu
12°C
Trabzon
12°C
Çok Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
10°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
10°C
Pazar Hafif Yağmurlu
11°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
12°C
Reklam
Reklam

Kuraya damga vuran an: Cumhurbaşkanı Erdoğan ”Adil olmaz” diyerek ikinci kez çekti

Kuraya damga vuran an: Cumhurbaşkanı Erdoğan ”Adil olmaz” diyerek ikinci kez çekti
REKLAM ALANI
15.10.2025 15:35 | Son Güncellenme: 15.10.2025 19:05
A+
A-

Ankara’da düzenlenen 110. Dönem Kaymakamlar Kura Töreninde kura çekimi sırasında gülümseten bir an yaşadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilk çektiği kurada, adayın memleketi Sinop’un Durağan ilçesi çıktı. ”Sinopluymuşsun, adil olsun diye bir kez daha çekelim” diyen Erdoğan, ikinci kurada bu kez Yozgat’ın Şefaatli ilçesini çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da düzenlenen 110. Dönem Kaymakamlar Kura Töreninde konuşmasının ardından kura çekimini gerçekleştirdi.

“ADİL OLMAZ” DİYEREK İKİNCİ KEZ KURA ÇEKTİ

Törende renkli bir an yaşandı. Erdoğan’ın çektiği ilk kurada, kaymakam adayının memleketi olan Sinop’un Durağan ilçesi çıktı. Bu tesadüf salonda tebessümle karşılanırken Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sinopluymuşsun, o zaman adil olsun diye bir kez daha çekelim” diyerek ikinci kez kura çekti.

SALONDA ALKIŞ TUFANI

İkinci çekilen kurada ise Yozgat’ın Şefaatli ilçesi çıktı. O anlar salondakiler tarafından alkışlarla karşılandı.

GENÇ KAYMAKAMLARA NASİHAT

Öte yandan törende bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şunu asla unutmayın, inancı, kimliği, kökeni, siyasi görüşü ne olursa olsun 783 bin kilometrekarelik vatan toprağında yaşayan herkes devletimizin eşit ve onurlu birer vatandaşıdır. Kapınıza kim gelirse gelsin, sıkıntılarına çare bulmaya çalışacaksınız. Bu vazifeyi hakkıyla icra etmek, öyle her babayiğidin harcı değildir. Bu iş dikkat ve rikkat ister. Samimiyet ve adanmışlık gerektirir. Bu işi 4 duvar arasına hapsolup, mesai saatleriyle sınırlı kalarak yerine getiremezsiniz. Gerektiğinde uykunuzdan, gerektiğinde ailenize ayırdığınız zamandan feragat edecek, ihtiyaç duyulan her an vatandaşın yanında yer alacaksınız. Adalet ve hakkaniyetten asla şaşmayacaksınız” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.